Fillimi | Regjistrohu | Kyqu Mir se vini Vizitor | RSS
[ Mesazh i ri · Antaret · Rregullat e Forumit · Kerko · RSS ]
Forumi » Mirësevini tek Forumi : Prizreni-live.ucoz.com
Mirësevini tek Forumi : Prizreni-live.ucoz.com
 ForumThreadsRepliesUpdates
Forumi Prizreni-live.ucoz.com
Nëse kjo është vizita juaj e parë në forum, ju rekomandojmë që të regjistroheni.
1 0 Thursday, 2011-04-14, 8:58 PM
Thread: Regjistrimi
Posted by: prizreni-live
Prezantoni veten në forum
Pasi të regjistroheni, mund të postoni diçka rreth vetes tuaj në forum.
1 1 Monday, 2011-04-25, 9:01 PM
Thread: Prezantoni Veten ne Forum
Posted by: buja
Përshëndetje dhe urime
Këtu mund të përshëndesni dhe uroni njëri-tjetrin, miq, të afërm, me raste festash apo gëzimesh
1 1 Monday, 2011-04-25, 9:03 PM
Thread: Përshëndetje dhe urime
Posted by: buja
Në kërkim të romancës
Nëse kërkoni të njiheni me shqiptarë aty ku jetoni, thjeshtë për shoqeri ose për marrëdhënie më intime, postoni diçka mbi veten tuaj në forumin përkatës.
1 3 Monday, 2011-04-25, 9:09 PM
Thread: Dashuria
Posted by: buja
Ndihmoni njëri-tjetrin
Keni një pyetje apo problem, këtu do të merrni një përgjigje ose zgjidhje. Mos nguroni të pyesni e kërkoni ndihmë. Një për të gjithë e të gjithë për një
1 1 Thursday, 2011-04-14, 9:31 PM
Thread: Ndihmoni njëri-tjetrin
Posted by: prizreni-live
Albumi fotografik
Në këtë forum mund të sillni foto nga natyra dhe bota shqiptare: artistësh, shkrimtarësh, pika turistike, apo foto nga jeta juaj personale.
1 0 Thursday, 2011-04-14, 9:36 PM
Thread: Fototgrafi te ndryshme
Posted by: prizreni-live

Klikoni Këtu Të Bëni Prizreni-live.ucoz.com Faqe Startuese © 2021