Fillimi | Regjistrohu | Kyqu Mir se vini Vizitor | RSS
[ Mesazh i ri · Antaret · Rregullat e Forumit · Kerko · RSS ]
Mirësevini tek Forumi : Prizreni-live.ucoz.com
 ForumThreadsRepliesUpdates
Forumi Prizreni-live.ucoz.com
Nëse kjo është vizita juaj e parë në forum, ju rekomandojmë që të regjistroheni.
1 0 Thursday, 2011-04-14, 8:58 PM
Thread: Regjistrimi
Posted by: prizreni-live
Prezantoni veten në forum
Pasi të regjistroheni, mund të postoni diçka rreth vetes tuaj në forum.
1 1 Monday, 2011-04-25, 9:01 PM
Thread: Prezantoni Veten ne Forum
Posted by: buja
Përshëndetje dhe urime
Këtu mund të përshëndesni dhe uroni njëri-tjetrin, miq, të afërm, me raste festash apo gëzimesh
1 1 Monday, 2011-04-25, 9:03 PM
Thread: Përshëndetje dhe urime
Posted by: buja
Në kërkim të romancës
Nëse kërkoni të njiheni me shqiptarë aty ku jetoni, thjeshtë për shoqeri ose për marrëdhënie më intime, postoni diçka mbi veten tuaj në forumin përkatës.
1 3 Monday, 2011-04-25, 9:09 PM
Thread: Dashuria
Posted by: buja
Ndihmoni njëri-tjetrin
Keni një pyetje apo problem, këtu do të merrni një përgjigje ose zgjidhje. Mos nguroni të pyesni e kërkoni ndihmë. Një për të gjithë e të gjithë për një
1 1 Thursday, 2011-04-14, 9:31 PM
Thread: Ndihmoni njëri-tjetrin
Posted by: prizreni-live
Albumi fotografik
Në këtë forum mund të sillni foto nga natyra dhe bota shqiptare: artistësh, shkrimtarësh, pika turistike, apo foto nga jeta juaj personale.
1 0 Thursday, 2011-04-14, 9:36 PM
Thread: Fototgrafi te ndryshme
Posted by: prizreni-live

Shtypi dhe politika
 ForumThreadsRepliesUpdates
Tema e shtypit të ditës
Reagimet tuaja mbi lajmet më të fundit nga trojet shqiptare. Mund të postoni një artikull të caktuar dhe të bëni komentin tuaj mbi çështjen në fjalë
0 0 No posts
Problematika shqiptare
Në këtë forum vizitorët tanë shprehin mendimin e tyre mbi problemet madhore që shqetësojnë gjithë shqiptarët, dhe zgjidhjet e mundshme që mund t'u jepen këtyre problemeve.
0 0 No posts

Çështja kombëtare
 ForumThreadsRepliesUpdates
Historia shqiptare
Diskutoni mbi historinë tonë duke servirur fakte historike që mund ti sillni nga libra historie, shtypi apo nga vetë ata që e jetuan një pjesë të historisë.
0 0 No posts
Gjuha shqipe
Albanologjia, historiku i shqipes, studime shkencore që hedhin dritë mbi origjinalitetin e gjuhës sonë. Janë të mirëpritura studimet mbi dialektet e shqipes dhe evoluimin e saj në kohë
0 0 No posts

Kultura
 ForumThreadsRepliesUpdates
Kulturë demokratike
Në këtë forum të gjithë intelektualët shqiptarë që gëzojne kulturën e duhur demokratike, janë të lutur të ndajnë me shqiptarët e tjerë eksperiencën dhe vlerat e një shoqërie demokratike.
0 0 No posts
Arti shqiptar
Në këtë forum ftojmë artistët shqiptarë në mërgim të publikojnë pjesë nga jeta dhe vepra e tyre pasi do të qe me interes për të gjithë komunitetin tonë virtual shqiptar.
0 0 No posts
Muzika shqiptare
Postoni lirikat e këngëve tuaja më të dashura. Një koleksion të madh albumesh mund t'i dëgjoni edhe nga faqja jonë muzikore dhe këtu mund të postoni lirikat e këngëve më të dashura.
1 0 Monday, 2011-04-25, 9:07 PM
Thread: Nje video nga ju
Posted by: buja
Letërsia shqiptare
Në këtë forum ju jepet mundësia të publikoni krijimtarinë tuaj letrare për një publik shqiptar. Po ashtu, mund të postoni pjesë nga shkrimtarët e poetët shqiptarë e të huaj.
0 0 No posts
Kinematografia dhe televizioni
Këtu mund të lini përshtypjet tuaja mbi filmat që pëlqeni më shumë, qofshin këta filma shqiptarë apo të huaj. Gjithashtu mund të postoni skupe dhe të reja mbi artistët dhe yjet e Hollywood-it.
0 0 No posts
Tema shoqërore
Në këtë forum trajtohen tema universale mbi problemet që hasin të gjitha shoqërite e botes, si psh aborti, rracizmi, diskriminimi, lufta, paqja etj..
0 0 No posts

Shkenca
 ForumThreadsRepliesUpdates
Shkenca dhe jeta
Studime shkencore dhe të rejat më të fundit të shkencës.
0 0 No posts
Informatikë dhe Internet
Gjithcka mbi informatikën dhe internetin, libra elektronike dhe informacion të shumëllojshëm.
0 0 No postsAdditional information
Visitors: 0  (members - 0, guests - 0)
All-time high attendance 17 reached on Tuesday, 0:35 AM, 2013-07-30.
Forum statistics
Total of 7 threads created, which have 6 replies.
47 members registered. Greetings to our new member sahadetimeraj.

Klikoni Këtu Të Bëni Prizreni-live.ucoz.com Faqe Startuese © 2020