Fillimi | Regjistrohu | Kyqu Mir se vini Vizitor | RSS
[ Mesazh i ri · Antaret · Rregullat e Forumit · Kerko · RSS ]
Forumi » Kultura
Kultura
 ForumThreadsRepliesUpdates
Kulturë demokratike
Në këtë forum të gjithë intelektualët shqiptarë që gëzojne kulturën e duhur demokratike, janë të lutur të ndajnë me shqiptarët e tjerë eksperiencën dhe vlerat e një shoqërie demokratike.
0 0 No posts
Arti shqiptar
Në këtë forum ftojmë artistët shqiptarë në mërgim të publikojnë pjesë nga jeta dhe vepra e tyre pasi do të qe me interes për të gjithë komunitetin tonë virtual shqiptar.
0 0 No posts
Muzika shqiptare
Postoni lirikat e këngëve tuaja më të dashura. Një koleksion të madh albumesh mund t'i dëgjoni edhe nga faqja jonë muzikore dhe këtu mund të postoni lirikat e këngëve më të dashura.
1 0 Monday, 2011-04-25, 9:07 PM
Thread: Nje video nga ju
Posted by: buja
Letërsia shqiptare
Në këtë forum ju jepet mundësia të publikoni krijimtarinë tuaj letrare për një publik shqiptar. Po ashtu, mund të postoni pjesë nga shkrimtarët e poetët shqiptarë e të huaj.
0 0 No posts
Kinematografia dhe televizioni
Këtu mund të lini përshtypjet tuaja mbi filmat që pëlqeni më shumë, qofshin këta filma shqiptarë apo të huaj. Gjithashtu mund të postoni skupe dhe të reja mbi artistët dhe yjet e Hollywood-it.
0 0 No posts
Tema shoqërore
Në këtë forum trajtohen tema universale mbi problemet që hasin të gjitha shoqërite e botes, si psh aborti, rracizmi, diskriminimi, lufta, paqja etj..
0 0 No posts

Klikoni Këtu Të Bëni Prizreni-live.ucoz.com Faqe Startuese © 2020